Network Menu

Årets program

Inbjudan till aktiviteter går ut via evite till alla medlemmar. Här är listan på vårens program.

Har du av någon anledning inte fått din inbjudan, kontakta vår medlemsansvarig för att dubbelkolla att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

 

Du kan alltid betala för event direkt via PayPalswea.medina.2015.

Semmelkväll och bio 26:e Februari

Välkomna på semmelkväll och bio (Force Majeure) hemma hos ordförande Catharina Lundin 26/2.

SWEA Seattle Årsmöte 2020

I tisdags den 21 Januari träffades vi för årets årsmöte.

Vi gick igenom året som gått, valde en helt ny styrelse och enades om vilka donationer vi ska ansöka till donations SWEA;s internationellla Donations kommite.

 

 

Varmt välkomna till SWEA Seattles julfest 7:e december 2019

 

Klicka på denna knapp för att säkra din plats och betala för julfesten, $42
paypalbutton

Klicka på denna knapp om du vill passa på att betala för 2020 års SWEA Seattle medlemsskap ( 58$) redan nu samt för julfesten ( 42$), totalt 100$
paypalbutton

 

 

SWEA Afterwork den 21:a november

Denna månads afterwork äger rum i Monikas trevliga inredningsbutik Splendid Avenue i Issaquah.

Kl 18-20 har hon öppet för oss. VARMT VÄLKOMNA!

 

SWEA Brevet hösten 2019

Kära Sweor!

Så roligt med så många nya medlemmar som tillkommit under hösten. Varmt välkomna ska ni vara!

Vill ni får ni gärna presentera er i vår slutna Facebook grupp. Använd gärna den gruppen också till att fråga om allt mellan himmel och jord, vi alla vet att det är många saker som ska falla på plats när man är ny i en stad!

Vill även passa på att uppmuntra alla våra medlemmar att tipsa varandra om aktiviteter, utflykter eller varför inte en gemensam promenad eller fika. Vi har ett fantastiskt nätverk med kvinnor i alla åldrar och livserfarenheter, glöm inte att vi finns här för varandra!

Så blev det då plötsligt november månad, känns dock inte riktigt så när solen skiner utanför fönstret och mina barn helst går runt i shorts!  Hösten är verkligen min favoritårstid här. Det är så vackert överallt och solen skiner nästan dagligen.  Ibland får man nypa sig i armen och känna extra tacksamhet över att få bo här i denna vackra del av världen.
Mörkret kommer sakta krypande och det märks att eftermiddagarna blir kortare i och med vintertid. Julen närmar sig med stormsteg, och hur härlig den än är, är det också den tid på året då längtan till Sverige gör sig extra stark för många.  Vi ser framemot ett mysigt julfirande tillsammans den 7:e december och  att då få njuta av svensk julmat, sång av vår SWEA kör och härlig julstämning! Det planeras för fullt inför festen och snart kommer en sign up genius lista att skickas ut, där ni kan välja vilket rätt ni vill bidra med till julbordet. Redan imorgon får vi möjlighet att ses på IKEA och fylla på förrådet av ljus, julsaker och annat gott från matavdelningen, hoppas vi ses där!

Månadens aktiviter

7:e november SWEA kaffe på IKEA. Vi ses kl. 11 i restaurangen. Ingen föranmälan, bara att dyka upp.

21:a november SWEA Afterwork mellan kl. 18-20 i Monikas butik, Splendid Avenue, Issaquah

26:e november SWEA lunch kl 11 Little Brother i  Kirkland

7:e december SWEA julbord och fest kl 15.30 i Lake Forest Park Civic Club. Inbjudan har gått ut via sign up genius, har du inte fått den hör av dig till oss snarast på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org Skriv gärna i din rsvp om du kan erbjuda samåkning i din bil, en del medlemmar kör ogärna i mörkret så låt försöka hjälpas åt så att så många som möjligt kan närvara.

19 december från kl 18 After Work på W Hotell i Bellevue. Ingen föranmälan kom som Du är. Kl. 19 är den dagliga paraden Snow Flake Lane på Bellevue Way!

Valberedningen, Emma Hermanrud, Mari Orvendal och Anna-Carin Dellert Björkholm jobbar för fullt med att hitta nya styrelsemedlemmar inför nästa år. Vi har fortfarande några poster som behöver fyllas. Utan styrelse har vi inget SWEA Seattle så vi behöver dig! Ja just du! Fundera en gång extra, även om du redan fått frågan! Det behövs ingen erfarenhet från styrelsearbete eller SWEA organisationen och du behöver inte ha varit medlem länge. Vi har roligt tillsammans i styrelsen, blir ett sammansvetsat gäng och dessutom ger det en helt annan inblick i SWEA, både lokalt och internationellt. År 2020 fyller SWEA Seattle dessutom 30 år!  Kontakta någon av oss så berättar vi gärna mer om hur det är att sitta i styrelsen. styrelsen(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org
valberedningen: Mari Orvendal , Emma Hermanrud )  och Anna-Carin Dellert Björkholm ( program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org)

Sist men inte minst vill vi  tipsa er om denna sida:
Nordic Council of Greater Seattle. Här finns de flesta event med nordisk anknytning.

Vi ser framemot en fortsatt fin SWEA Seattle höst tillsammans med er alla!

Varma Hälsningar
SWEA Seattles styrelse:
Anna-Carin Dellert Björkholm, Maria Cegrell von Friesendorff, Carolina Nilsson, Liv Johannesson, Margareta Hedberg och Kristina Ljungqvist

                  Kontakta oss gärna på styrelsen(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="NotApplicable">styrelsen(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org
Glöm inte att följa oss på instagram: sweaseattle
FB gruppen SWEA Seattle ( endast för medlemmar)

SWEA Internationals 40 årsfest!

SWEA 40 år! Vi firar med i samband med vår nationaldagslunch den 8:e juni!

Håll utkik efter inbjudan!

 

Det är världens största 40 årsfest då alla Sweor firar samtidigt världen över. Vi klär oss i vitt.

För mer information och inbjudan kontakta oss på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Vi behöver också dig som kan vara med och hjälpa till!

 

 

Surrkväll i april – Womens Health

25 April kl 18 – Missa inte detta tillfälle att få lyssna på läkaren och forskaren Kristina Adams Waldorf.

Inbjudan har gått ut till alla Sweor men maila gärna om du vill veta mer.

program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

SWEA FIKA

Den 7:e november ses vi på IKEA i Renton. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma förbi på en morgonkaffe och passa på att fylla på förrådet av ljus och annat inför julen samtidigt om man vill.

Hoppas vi ses!

 

Äggjakt och picknick i det gröna!

OBS på grund av dåligt väder flyttar vi detta event till den 21:a april!!

Söndagen den 21:a april är ni alla varmt välkomna på vår traditionella äggjakt och picknick med familjerna, kl 14.30 i OO Denny park i Kirkland.

Det går lika bra att komma ensam såklart. Vi fixar ägg med godis i till äggjakten samt kaffe men ta gärna med något gott till fikabordet. Varmt välkomna till en trevlig eftermiddag tillsammans och håll tummarna för fint väder!

 

 

Afterwork den 4:e april

Hoppas vi ses på årets första afterwork torsdagen den 4:e april från kl 18.

Denna månad ses vi på Hotel W i Bellevue.

Det är bara att dyka upp! Ingen föranmälan behövs.

Hör av dig till oss vid frågor: program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

 

’]

Har du förslag på föreläsare eller olika typer av programpunkter som skulle vara intressenta för alla i SWEA Seattle, skicka ett mejl till program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org