Network Menu

Årets program

Inbjudan till aktiviteter går ut via evite till alla medlemmar. Här är listan på vårens program.

Har du av någon anledning inte fått din inbjudan, kontakta vår medlemsansvarig för att dubbelkolla att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

 

Du kan alltid betala för event direkt via PayPalswea.medina.2015.

Välkomna på jul-lunch 9 december

Dagen vi alla längtar efter börjar närma sig. Den 9:e december firar vi in julen med lunch på Lake Forest Park civic club. Festligheterna börjar klockan 14.30 med mingel följt av ett svensk julbord och underhållning.

Du är välkommen att komma precis som du vill. Många brukar ta tillfället att sätta på sig lite fina julkläder så vill du får du klä upp dig julfin men klädkoderna är inte det vi lägger vikt på i SWEA Seattle.

Kostnad: $35 per person, betala gärna i förskott via Paypal så slipper vi lång kö vid dörren. Passa även på att samtidigt betala medlemsavgiften för 2019, $58, så är den avklarad!

Vi ser alla fram emot ett dignande julbord med skinka, köttbullar, ris a la malta, glögg, pepparkakor och julgodis såklart!
För att detta ska bli verklighet behöver vi er hjälp! I denna inbjudan kan du enkelt klicka i på vår lista vad du vill ta med dig. Kanske har du en egen favorit som inte står med, då kan du lägga till det på listan. Detta gör också att vi kan hålla nere kostnaden för julbordet och fler har möjlighet att komma.

Anmäl er till middagen via evite. Inbjudan är bindande och det är i första hand för SWEAs medlemmar. I mån av plats går det bra att bjuda med en svensktalande väninna som är nyfiken på att eventuellt bli medlem i SWEA Seattle. Har du inte fått evite hör av dig på medlem(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Män och barn får stanna hemma vid den här tillställningen! Det här är vår fest.

Några av våra äldre medlemmar tycker inte om att köra i mörkret. Ange gärna i din RSVP var du åker ifrån och om du kan tänka dig att ta med en medpassagerare i bilen.

Varma hälsningar från SWEAs tomtenissar!!

För frågor kontakta program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Regionmöte i Vancouver 2018

Den 11-14 oktober är det dags för Regionmöte för Västra Amerika, VAME.

Mötet äger rum i Vancouver och alla SWEA medlemmar är välkomna!

Förutom möten är det en massa trevligt på programmet, mingel, galamiddag, utflykter, yoga, valsafari….

Ett gyllene tillfälle för oss Seattle Sweor att besöka Vancouver och träffa andra Sweor från hela västra USA, men även från andra delar av världen!

Kanske kan vi samåka ett gäng!

Håll utkik för mer information som kommer snart.

All information samt anmälningsformulär hittar du här:

Kräftskiva på svenska klubben 8:e september

Den 8:e september är det åter dags för kräftskiva i på svenska klubben på Dexter Avenue i Seattle. I år arrangeras kräftskivan av Borgström catering.

Kräftskivan startar med mingel kl 18, därefter börjar middagen kl 19 med goda kräftor,massa tillbehör samt dessert. Vid 21 är det dags för dans till live band.

Det går utmärkt att ta med dig dina vänner, män som kvinnor!

Anmäl dig senast den 2:a september till Malin på malinj(Replace this parenthesis with the @ sign)comcast.net så får du information om gästlista samt hur du kan betala via paypal. Det går också utmärkt att skicka en check tillBorgstrom Catering, 4342 239th Place SE, Sammamish, WA 98029.

Medarrangörer är Save their smiles ( non profit organisation som verkar till att förbättra tandhälsa för barn i Nicaragua samt SWEA och Svenska Klubben.

Välkomna på bryggmingel den 30:e augusti

Den 30:e augusti är det äntligen dags för vårt bryggmingel! Vår SWEA Agneta bjuder in oss till sin brygga och vi samlas kl 18.30. Drycker finns men gärna med dig en appetizer och baddräkt om du vill ta ett svalkande dopp i Lake Washington.

Anmäl dig på den evite som skickas ut. Har du inte fått den men vill komma går det bra att anmäla sig direkt till program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Kostnad: 10 usd på plats eller via paypal

Varmt välkomna och hoppas vi ses den 30:e augusti!

SWEA Seattle

 

 

 

Nationaldagslunch i Sofias trädgård den 2:a juni

På lördag den 2:a juni är det åter dags för vår fina nationaldagslunch som kommit att bli en SWEA tradition i Seattle. Sofia bjuder in oss till sin fantastiska trädgård och vi får njuta av svensk sommarmat och dryck och trevlig samvaro.

Kl 13 är ni välkomna! Kl 11 för er som ska hjälpa till att duka och ställa iordning innan.

Vi börjar med mingel och bål följt av lunch i trädgården och därefter lotteridragning och kaffe med tårtor och småkakor.

För anmälan och frågor kontakta Emma på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Betala gärna för lunchen innan lördag via paypal

 

Lunchen kostar 25 dollar och det går även bra att betala på plats.

Det blir också lotteri med fina vinster.

 

Alla Sweor är välkomna till regionmöte i Vancouver i höst!

 

Vi hoppats att vi blir ett gäng som åker från Seattle till Vancouver i höst.

All information hittar du här:

Välkomna på spännande GRAND OPENING PREVIEW RECEPTION av Nordiska Museet den 1:a maj

Alla Sweor hälsas varmt välkomna till GRAND OPENING PREVIEW RECEPTION av Nordiska Museet den 1:a maj kl 18-20

Nordic Museum
2655 Northwest Market Street
Seattle, WA 98107

Det är gratis men föranmälan krävs så anmäl dig och ditt eventuella sällskap här:

Det går bra att ta med respektive och vänner.

Hoppas vi ses den 1:a maj!

 

 

 

Missa inte nästa surrkväll den 30:e maj!

Missa inte nästa surrkväll som tar upp temat hur är det är jobba i USA jämfört med i Sverige och det är främst IT branschen vi fokuserar på. Sweor från Microsoft, Amazon och Ericsson är på plats och ger sin bild av hur det är att jobba här, som kvinna och i en annan kultur. Vad skiljer den amerikanska företagskulturen mot den svenska tex?

Det blir möjlighet till diskussion och antalet deltagare är begränsat. Anmäl dig snarast till Linda på linda(Replace this parenthesis with the @ sign)getswedish.com

Kostnad: $15 och då ingår lättare förtäring och dryck!

VARMT VÄLKOMNA!

 

Missa inte årets andra Surrkväll den 1:a mars 2018

Varmt välkomna till årets andra ” Surrkväll” som äger rum den 1:a mars kl 18 till 19.30 på svenska konsulatet i Kirkland.

Vi får höra Emma prata om flytten hit med det svenska företaget PROBI. Emma kommer att berätta om Probiotics och resan från ett forskningsföretag till en produktionsbolag. Emma flyttade hit för snart ett år sedan och har med sig make, hund samt två barn på lågstadiet.

Det bjuds på snacks och vi minglar och får även en kort presentation av Julie om svenska konsultatet och dess tjänster här i Washington State.

Max antal deltagare är 20 st så anmäl dig snarast via den evite som gått ut. Har du inte fått den eller har ytterligare frågor kontakta oss på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.com

Du kan betala för event via PayPal

Se till att ange vilket event samt om du vill vara extra generös lägg till en slant för att täcka omkostnaden för kortbetalningen.

Hoppas vi ses!

Svenska Konsulatet

5350 Carillon Point

Kirkland, WA, 98033

 

Seattles starkaste kvinna!

Missa inte den tredje surrkvällen med en SWEA i fokus!

Varmt välkomna till årets tredje ” Surrkväll”  då vi träffas och en av våra Sweor står i fokus! Den 28:e mars kl 18 till 19.30 är det dags för Charlotte Brekkan att berätta om sina äventyr.

Charlotte har tagit sig över glaciärer i Alaska, sprungit genom små byar i Kina och utforskat bergstoppar både i när och fjärran. 
Vad är det som driver en Swea, rektor, lärarinna, mamma till tre tonåringar att våga?
 Charlotte kommer under kvällen med hjälp av bilder från sina äventyr berätta om hur man kan hitta in i en liten annorlunda “karriär” och träna för vardagsfrid.
Vi är många som är spända på att höra om Charlottes äventyr och den mentala resan dit.

 

Det bjuds på snacks och vi minglar och får även en kort presentation av Julie om svenska konsultatet och dess tjänster här i Washington State.

Max antal deltagare är 20 st så anmäl dig snarast via den evite som gått ut. Har du inte fått den eller har ytterligare frågor kontakta oss på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Du kan betala för event via PayPal

Se till att ange vilket event samt om du vill vara extra generös lägg till en slant för att täcka omkostnaden för kortbetalningen.

Hoppas vi ses!

Svenska Konsulatet

5350 Carillon Point

Kirkland, WA, 98033

 

’]

Har du förslag på föreläsare eller olika typer av programpunkter som skulle vara intressenta för alla i SWEA Seattle, skicka ett mejl till program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org