Network Menu

Välkomna på jul-lunch 9 december

Dagen vi alla längtar efter börjar närma sig. Den 9:e december firar vi in julen med lunch på Lake Forest Park civic club. Festligheterna börjar klockan 14.30 med mingel följt av ett svensk julbord och underhållning.

Du är välkommen att komma precis som du vill. Många brukar ta tillfället att sätta på sig lite fina julkläder så vill du får du klä upp dig julfin men klädkoderna är inte det vi lägger vikt på i SWEA Seattle.

Kostnad: $35 per person, betala gärna i förskott via Paypal så slipper vi lång kö vid dörren. Passa även på att samtidigt betala medlemsavgiften för 2019, $58, så är den avklarad!

Vi ser alla fram emot ett dignande julbord med skinka, köttbullar, ris a la malta, glögg, pepparkakor och julgodis såklart!
För att detta ska bli verklighet behöver vi er hjälp! I denna inbjudan kan du enkelt klicka i på vår lista vad du vill ta med dig. Kanske har du en egen favorit som inte står med, då kan du lägga till det på listan. Detta gör också att vi kan hålla nere kostnaden för julbordet och fler har möjlighet att komma.

Anmäl er till middagen via evite. Inbjudan är bindande och det är i första hand för SWEAs medlemmar. I mån av plats går det bra att bjuda med en svensktalande väninna som är nyfiken på att eventuellt bli medlem i SWEA Seattle. Har du inte fått evite hör av dig på medlem(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org

Män och barn får stanna hemma vid den här tillställningen! Det här är vår fest.

Några av våra äldre medlemmar tycker inte om att köra i mörkret. Ange gärna i din RSVP var du åker ifrån och om du kan tänka dig att ta med en medpassagerare i bilen.

Varma hälsningar från SWEAs tomtenissar!!

För frågor kontakta program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org