Network Menu

SWEA Seattles jullunch 2:a december 2017

Den dagen vi alla längtar efter börjar närma sig. Den 2:a december firar vi in julen med vår årliga jullunch kl 15 på Mercer Island Beach Club.

 

Festligheterna börjar klockan 15 med mingel följt av ett svensk julbord och underhållning. Vi ser alla fram emot ett dignande julbord med skinka, köttbullar, ris a la malta, glögg och pepparkakor och julgodis såklart!

Kostnad: $35 per person, betala gärna i förskott via paypal ( knappen hittar du längre ned)  så slipper vi så lång kö vid entren. Passa även på att samtidigt betala medlemsavgiften för 2018, $58, så är den avklarad.

Betala gärna för festen direkt här via PayPal:
Är du under 25 kan du använda nedre knappen för att betala fest + medlemskap $30, dvs totalt $65.

 

Fest och medlemskap, $93:
paypalbutton
Endast fest, $35 (skriv in summa själv)
paypalbutton

 

I år är har vi en SWEA, Maria Siwek som planerar festen som har en man som är kock som fixar det mesta av det som behöver tillagas. Eftersom vi vill ha en liten del av allas traditioner uppmuntrar vi till att du bidrar med något som är speciellt för din jul. Det gör att vi kan hålla nere kostnaden för julbordet och fler har möjlighet att komma. Vi använder Sign Up genius för att hålla koll på vem som tar med vad och den ska du ha fått  i ett separat mail.

Anmäl er till middagen på evite. Inbjudan är bindande och det är i första hand för SWEAs medlemmar. I mån av plats går det bra att bjuda med en svensktalande väninna som är nyfiken på att eventuellt bli medlem i SWEA Seattle. Män och barn får stanna hemma vid den här tillställningen! Det här är vår fest.

Några av våra äldre medlemmar tycker inte om att köra i mörkret. Ange gärna i din RSVP var du åker ifrån och om du kan tänka dig att ta med en medpassagerare i bilen.

Varma hälsningar från SWEAs tomtenissar

 

, , ,