Network Menu

SWEA Seattles julfirande 2017

 

Då har SWEA Seattles jullunch 2017 gått av stapeln och det blev en stämningsfull och härlig tillställning med många glada skratt, fin gemenskap, vacker körsång, god julmat och läckra bakverk.

Ett 60 tal sweor trotsade det ihärdiga regnet i lördags och begav sig till Mercer Island Beachclub där festen skulle hållas. Ett gäng SWEOR hade redan tidigare under eftermiddagen slutit upp för att ställa iordning allt och vår SWEA Maria Siwek roddade köket med bravur!

Väl på plats fick vi mingla med glögg och saffranskex innan det var dags för vår ordförande Linda Ström att hälsa välkommen.

Vår alldeles egna SWEA kör stämde sedan upp i stämningsfull sång och Anette Grabski var Lucia med en egengjord luciakrona.

En massa gott serverades på julbordet. Olika inlagda sillsorter, ägghalvor, rödbetssallad, grönkålsallad, Janssons frestelse, gravad lax, skinka, köttbullar, prinskorv, vörtbröd, ostar….jag har säkert glömt något!

Efter all den goda maten var det dags för dessertbordet med hemlagat julgodis, mjuk pepparkaka, saffranskaka, risgrynsgröt och kaffe såklart.

    
Stort varmt tack till alla er som gjorde denna fest möjlig! Till alla Sweor som kom och förgyllde eftermiddagen, till alla som hjälpte till att ställa iordning innan samt städa efter. Till er som bidrog med den underbara maten till julbordet. Till er som bidrog med vinster till lotteriet samt köpte lotter.

Och sist men inte minst ett stort tack till dig Maria Siwek som höll i planeringen samt  fixade allt med mat och dryck och allt annat bakom kulisserna. Du är en pärla och utan dig att festen inte blivit som bra som den blev!

Vill passa på att önska er alla en fortsatt fin december månad och en riktigt GOD JUL!

 

 

,