Network Menu

Kräftskivan 2017

Så har 2017 års SWEA kräftskiva gått av stapeln på svenska klubben i Seattle och det blev en lyckad och glad tillställning! I år var det strax över 70 gäster som tackat ja. En salig blandning av svenskar och amerikaner i alla åldrar. För flera amerikaner var detta första gången de skulle få vara med om en traditionell kräftskiva och förväntan låg i luften under välkomstminglet.

Redan tidig eftermiddag samlades festfixarna för att dekorera  festlokalerna och förbereda inför kvällens silent auction.

Anna, ansvarig för fundraising, är här i full färd med att ställa i ordning alla priser. Det var allt från ryggsäckar, trumpetlektion av ett proffs, till konstverk, smycken, massage och prinsesstårtor.

Ordförande Linda Ström mötte gästerna i dörren med ett glatt leende.

Programansvariga Anna väntar på gästerna och den fina cykeln var en hemlig vinst som man kunde vinna på sin inträdesbiljett. Först bjöds gästerna på en drink i foajén och minglade och ordförande Linda hälsade alla välkomna tillsammans med kräftskivefixarna.

    

Därefter var det dags att förflytta sig upp till andra våningen där kräftskivan gick av stapeln. Det var en trevlig afton med välsmakande kräftor och tillbehör, många sånger och glada skratt.

  

Mest skratt bidrog låten Fula Bettan till. Carina och Åsa höll igång festen och visade hur det gick till att äta kräftor.

Efter den goda desserten Budapestrulle och kaffe var det dags för bandet att börja spela. Det amerikanska bandet hade tom övat in några ABBA sånger kvällen till ära och kunde locka upp många att dansa till bla Dancing Queen.

Stort tack till kräftskivefixarna Åsa Holmgren, Carina Hurtig och Sofia Holm för allt jobb ni lagt ner på att göra denna kväll så lyckad!

Varmt tack också till Malin Jonsson och hennes team för den utsökta maten och fina servicen samt till svenska klubben för att vi återigen fick hålla vår kräftskiva i de fina lokalerna.

, , ,