Network Menu

Årets SWEA i Seattle

CarinaHär har ni årets SWEA i Seattle Carina Boczar med en kräfta i allra högsta hugg. Bilden är talande på många sätt. Carina är inte den som är rädd för att hugga i och kavla upp ärmarna när det behövs. SWEA Seattles styrelse har som tradition att varje år utse en SWEA som jobbat bakom kulisserna och stöttat styrelsen på ett sätt som kanske inte alltid syns utåt. Det får inte vara någon som har en ansvarspost i styrelsen utan helt enkelt en av alla våra medlemmar.

För sitt ovärderliga engagemang under förra året fick Carina mottaga utmärkelsen årets SWEA i Seattle på årsmötet den 29 januari.

 När den person som skulle hålla i kräftskivan fick förhinder och hoppade av erbjöd sig Carina i sista stund att ta över ansvaret för SWEAS kräftskiva och det gjorde hon med bravur. Carina visste inte vad hon gav sig in på men hon rodde det hela i land och utan Carinas insats hade vi inte fått in vår årliga budget för fundraising.

Carina har bidragit till i stort sett alla event under året med bakverk och hennes fantastiska smörgåstårtor har vi fått njuta av på både nationaldagslunchen och bryggfesten. Carinas ugn var trasig när julfesten skulle gå av stapeln men då kontaktade hon en annan SWEA och fick låna hennes ugn för en Janssons frestelse hade hon minsann lovat att bidra med. En riktig klippa!

Stort tack och varmt grattis igen Carina!