Network Menu

Nyhetsbrev juni

Logo nyhetsbrev 2016

Nu tar vi sommarlov

Efter en härlig SWEA-vår som kröntes med vår fantastiska Nationaldagslunch i Sofia Taylors underbara trädgård för ett par veckor sedan tar vi nu sommarlov. På hemsidan kan du läsa Åsa Holmgrens artikel om Nationaldagslunchen och njuta av bilder. Tack Sofia med familj för att vi fick gästa er i år igen! Tack Anna Wetterberg för att du planerade och organiserade hela kalaset så bra och tack till ALLA som hjälpte till på olika sätt!

I augusti drar vi igång igen med bryggmingel hemma hos Agneta Olsson i Kirkland – skriv in den 25 augusti i kalendern! Notera också den 24 september – då går årets kräftskiva av stapeln. Liksom de senaste åren är vi på Svenska klubben och det kommer bli fullt ös, bjudas på god mat och sörplas kräftor i känd, svensk stil. Denna gång är det Lotta Wiksten och Carina Boczar som håller i planeringen och arrangemanget.

Kom också ihåg att alla är välkomna till regionmötet i San Diego 20-23 oktober. Man anmäler sig på SWEA San Diegos hemsida där det också finns mer information om aktiviteter, boende med mera. Vid anmälan efter den 20 augusti går priserna för aktiviteter och måltider upp med 10%.

Det är bara några dagar kvar till en av årets käraste högtid och om du vill uppleva en så nära svensk midsommarafton man kan komma häromkring, med resande av midsommarstång, folkdans med mera, så kan du bege dig till St. Edwards State Park på söndag den 26 juni, klockan 11-18. Det är Skandia Folkdance Society som ordnar den årliga midsommarfesten

På midsommarafton är det premiär för årets Sommarpratare i Sveriges Radio! Först ut är musikern Lars Ulrich. Ratta in P1 på SR Play appen så kan du lyssna när du vill.

Glad midsommar och på återseende i augusti!

Yvonne Hansen
Ordförande i SWEA Seattle

Yvonne styrelsen

Nya SWEA Bladet

Vårt första nummer av nya SWEA Bladet ligger på hemsidan. Ta en titt och bläddra igenom på en gång om du inte redan har gjort det. Vi hoppas och tror att ni ska gilla vår nya tidning.

Ett varmt och hjärtligt tack och grattis till Lisbeth Grayson och Cecilia von Weymarn som har skapat tidningen och som jobbade stenhårt för att få ihop allt till ett snyggt och intressant slutresultat. Och ett stort tack även till er som bidrog som skribenter och på andra sätt!

Nya medlemmar

Vi säger varmt välkomna till våra nya medlemmar Gunlög Bowzer, Marion Edlund och Åsa Holmgren!
I dagsläget är vi 114 medlemmar i SWEA Seattle.

Ny kassör

Anna-Karin

Anna-Karin Salander, vice ordförande, har tagit över kassörsrollen från Annika Kivikas. Annika började nytt heltidsjobb för ett tag sedan och som hennes

situation ser ut just nu så hinner hon inte med styrelseuppdraget och att vara kassör för SWEA. Vi säger stort tack till dig, Annika, för din tid i styrelsen och lycka till med nya jobbet!

Vi är förstås väldigt glada och tacksamma för att Anna-Karin kan ta uppgiften som kassör samtidigt som hon förblir vice ordförande.