Network Menu

Ord från ordförande

Nyårsljus

SWEA-året lider mot sitt slut!

Några sista rader på året från ordförandenÅret 2014 lider mot sitt slut och vi kan nu med spänning blicka framåt mot ett nytt år, 2015. Men innan dess vill jag ta tillfället i akt och tacka alla som ställt upp och bidragit till att det gångna året blev ett så lärorikt, innehållsrikt och roligt år. Alla i styrelsen samt alla deltagare i undergrupperna har jobbat enormt hårt. Jag vill med hela mitt hjärta varmt tacka er alla!

Programaktiviterna under december månad drog många deltagare. Först ut var julfesten där knappa 70 gäster fick njuta av ett underbart julbord som program-kommitténs hårt arbetande tjejer hade lagat. Lokalen på Mercer Islands sydspets var en trevlig överraskning. Därefter fick vi besök av den svenska författarinnan Viveca Sten som höll ett mycket intressant föredrag om vad det innebär att arbeta som deckarförfattare. Den programaktiviteten lockade cirka 25 sweor. Slutligen fick julen en andlig påminnelse vid den SWEA sponsrade svenska gudstjänsten som Stina Cowan är initiativtagare till. Julstämningen gick i topp och ögonen tårades  när vår swea Marie Birve sjöng solo “O Helga Natt”. Hon backades upp av vår SWEA Seattle kör. Staffan Eklund, präst i Los Angelses, höll i predikan. Fler än 100 besökare fyllde kyrkan.

Med dessa härliga aktiviteter bakom oss har vi som första aktivitet vårt årsmöteframför oss. Det kommer att äga rum söndagen den 25 januari, så boka in det redan nu. Tid, plats och agenda med kopia på bokslut kommer att meddelas i början av januari.

Målet med årsmötet är att effektivt behandla de formella punkterna för att ge tid och tillfälle att lära känna den nya styrelsen, tid för frågor, presentation av programaktiviteterna för 2015 etc. SWEA Seattle fyller ju dessutom 25 år och det planerar vi att fira under året. Vill du veta mer så delta på årsmötet!. Vi bjuder förstås på något gott att äta och har vi tur blir det även en semla till kaffet.

Med dessa ord tänker jag avsluta med att säga:

Från oss alla till er alla ett riktgt GOTT NYTT ÅR!

Många hälsningar,Eva JohanssonOrdförande i SWEA Seattle
ordforande(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaseattle.org