Network Menu

Några rader från ordföranden

EvasjordgubbarSWEA Seattle 25 år 2015

Nu har du chansen att bli mer engagerad och lära känna andra entusiastiska Seattle-Sweor. Vi håller just nu på att bilda en kommitté för vårt 25-årsjubileum och vill gärna ha dig med. Om du är intresserad, skicka ett email till Yvonne, vår vice ordförande. Hennes email är viceordforande at sweaseattle dot org På vårt nästa styrelsemöte kommer vi att diskutera vårt jubileum och då är du som är intresserad av att hjälpa till välkommen att deltaga. 

Vad sker härnäst i SWEA Seattle?

  • Fredagen den 30 maj – Besök på Gates Foundation med efterföljande lunch på Svenska Klubben. Vi har idag 30 anmälda.
  • Lördagen den 7 juni – Nationaldagslunch i Sofias underbara trädgård. Du kan fortfarande anmäla dig genom evite.
  • Juli – Sommarlov
  • 28 augusti – Bryggfest hemma hos Agneta

Anna i programgruppen hälsar: “Sommaren närmar sig med stora steg och snart åker många av er till Sverige. Men innan ni packar väskan så markera lördagen 13 september i almanackan för då är det dags för Sweas kräftskiva på Svenska Klubben. Mer information och inbjudan kommer senare i sommar.”

Ulrika, fundraisingansvarig, skriver: “Fundera redan nu på om du har något som du vill donera till ‘the Raffle’ på kräftskivan.” 

Maria vår redaktör rapporterar: “Ett nytt färskt “Sommarnummer” av SWEA-Bladet kommer att delas ut på nationaldagslunchen.

Sommarhälsningar,

Eva Johansson
Ordförande i SWEA Seattle
orforande at sweaseattle dot org

PS. Den här sången med Anita Hegerland brukade jag i juni månad som barn sjunga med hög stämma. Även om man inte har sommarlov som vuxen är det dock en tid vi nordbor så starkt längtar till.

“Mitt sommarlov
Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli
Med bad och sol och jordgubbar och glass
Tänk när man springer barfota i gräset
Och humlor surrar kring i solens gass”