Network Menu

Missa inte nästa surrkväll den 2:a maj!

Missa inte nästa surrkväll som tar dig med på följande resa…..

 

 

 

Till Kuba med SWEA?
tänk Dig…
en privat villa med pool i Havannas Miramar-område..
drink och middag på en av Havanna’s många ‘paladares’ ..
salsa-kvällar..
bilfärder i Amerikanska 50’tals-bilar längs Malecón..
besök till vackra historiska och moderna konst-museum..
jazz och blues-kvällar..
sol och bad på långa vita sandstränder..
ljumma vindar och en RIKTIG mojito i skuggan av en palm….

Sanning eller fiction? Det beror på Dig och oss!
Varmt välkomna på Kuba-afton med Kubansk mat, drink (mojito!) och presentation av Cilla Utne, President på rese-firman Cross Cultural Journeys. Faller lusten på att dansa salsa är det här rätt tid och plats!
Kostnad: $25/pp (huvudrätt och en mojito ingår!)
Parkering är lite tricky, så samåk gärna från Eastside!

Cross Cultural Journeys specialiserar sig privat-designade Kuba resor, och har sedan 1998 gjort det möjligt för Amerikaner att legalt besöka ön, även innan Obama’s ‘loosening of travel restrictions’.

Cecilia “Cilla” Utne Cilla är ordförande för reseföretaget Cross Cultural Journeys och VP för systerorganisationen Cross Cultural Journeys Foundation (en ideell 501c3). Sedan slutet av 90-talet har Cilla arbetat inom interkulturell medvetenhet och underlättat tvärkulturella träningsprogram för chefer som bor och arbetar över kulturer.

En SWEA och världsresenär (Kuba 11 gånger!). Cilla har bott länge i Spanien, Storbritannien, Chile, Guatemala och USA. Hon har en MBA i hållbarhet från Pinchot University och talar ofta om kopplingarna mellan hållbarhet och kulturella värderingar.

Cilla är också en spirande författare, som arbetar med en roman om sin mammas barndom och överväger hur oupplöst trauma kan påverka framtida generationer. Baserad i USA sedan 1998, bor hon på Bainbridge Island.

Missa inte denna unika kväll där vi får kliva in i en fängslande och spännande resa utan att lämna stan. OSA senast söndagen 29 april. Varmt Välkomna!

, , , ,